Wat is CodeCorner ?

De ontwikkelstraat CodeCorner ondersteunt projecten en projectteams bij het ontwikkelen en onderhouden van applicaties, met name Java gebaseerde projecten. Het opzetten van een nieuw project is grotendeels geautomatiseerd waardoor de opstarttijd aanzienlijk wordt teruggebracht. Projecttoegang, versiebeheer, issuetracking, backup, continuous build en kwaliteitsmonitoring zijn bijvoorbeeld al vanaf dag één geregeld. Deelnemende projecten profiteren van de goede bereikbaarheid (24*7), beveiliging en integratie van tooling en resources.

CodeCorner bestaat uit een webportaal dat de toegang regelt naar verschillende tools zoals de issue- en task tracker (Jira), code repository en versiebeheertool (Subversion en Git/Gitlab), centrale buildserver (Jenkins of Gitlab-runner), monitoring van de buildkwaliteit (SonarQube), en per project een besloten site met projectwiki, -documentatie en -repository.

Wilt u meer weten over CodeCorner kijkt u dan op onze Wiki. Voor meer informatie over de gebruiksvoorwaarden kunt u contact opnemen met de service manager van CodeCorner.

[Ik kan niet meer inloggen.]


Account aanvragen ?

U kunt een account aanvragen als u beschikt over een e-mail adres in het domein @codecorner.nl, @ordina.nl, @ordina.be of @clockwork.nl. Anders kunt u rechtstreeks via de projectleider van een CodeCorner project om toegang vragen.

Vragen of problemen ? Mail de beheerders van CodeCorner.

[Nieuw account]